Sommerhus / fritidshus
Vi kan stå for dit nye fritidshus.

Fritidshuse skræddersyet til dine behov

Munkedal Entreprenør leverer kvalitetsfritidshuse ud fra solide håndværksløsninger. Vi kan som entreprenør levere råhuse eller et komplet fritidshus i tæt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere.

At bygge et fritidshus er en stor beslutning og det er derfor vigtigt at vælge en entreprenør, som du kan stole på og som har de samme succeskriterier som dig.

Grundig dialog

Inden projektets start starter vi altid en grunddialog med kunden om, hvilke behov og ønsker du har til din nye fritidsbolig. Vores store erfaring sikrer dig kyndig og professionel rådgivning, så du bliver glad for dit nye sommerhus i mange år frem.

Mange års er faring med byg af sommerhus

Vores kendskab og erfaring med at bygge fritidshuse er mangeårig og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, service eller leveringstid. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig og bruger kun samarbejdspartnere, der står for det samme som os: tilfredse kunder er den bedste forretning.

Dygtige samarbejdspartnere

Når vi varetager totalentrepriser for f.eks. fritidshuse, står vi for alle opgaver og al koordinering i forbindelse med bygge- eller renoveringsopgaven. Det betyder, at vi trækker alle nødvendige faggrupper ind i fagentreprise og derved har du kun en kontaktperson og et tilbud at forholde dig til.

Kontakt os og hør nærmere

Vi lægger stor vægt på dine ønsker og behov gennem hele bygningsprocessen. Din tilfredshed sikrer vi igennem en grundig dialog, så du får et resultat, du bliver glad for i mange år frem.

Munkedal Entreprenør er en virksomhed, som er yderst kvalitetsbevidst. Vores erfaring igennem 11 år sikrer, at du som kunde får et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi har bygget et utal af sommerhuse og fritidshuse i områderne omkring Lønstrup og Løkken.

Kontakt os i dag på tlf. 20 73 82 25 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Vil du vide mere om din kloakmester?

  

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: thomas@munkedalaps.dk
Cvr: 42229717
Top