Slamsugning
Specialist i slamsugning.

Professionel slamsugning i Hjørring hos Munkedal Entreprenør

Hos Munkedal Entreprenør udfører vi slamsugning, der med sikkerhed kan løse dit problem. Vi er beliggende i Nordjylland og kører fra vores adresse i Hjørring til blandt andet Brønderslev, Løkken og Lønstrup. Har du brug for specialister i slamsugning udenfor disse områder, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi se, hvad vi kan gøre. Vores dygtige medarbejdere bruger slamsugere, som kan varetage slamsugning af enhver slags. Vores slamsugere er nemlig udstyret med en fantastisk sugeevne, så alle materialer kan fjernes effektivt.  

Overlad trygt slamsugningen til os

Vi udfører slamsugning for private husejere såvel som virksomheder, og vi leverer altid et grundigt stykke arbejde. Vores professionelle udstyr gør os i stand til at klare slamsugningen uafhængigt af størrelse og omfang af problemet. Vores service indebærer hurtig udrykning, så din kloak i løbet af kort til kan gå tilbage til at være velfungerende. Vi slamsuger kloakken grundigt og professionelt, som gør, at vi altid kan levere et resultat, som møder kundens krav og forventninger.

Brug for en slamsugning?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med slamsugning, kan du altid give os et kald på telefon 20 73 82 25. Du kan naturligvis også skrive en mail til os på tjrakkeby@hotmail.com. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig i forbindelse med slamsugningen, så opgaven bliver løftet på bedste vis. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på slamsugning.

Læs om: Kloakservice 

slamsuger nordjylland   slamsuger hjørring

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: tjrakkeby@hotmail.com
Cvr: 29676208
Thomas Munkedal i Hjørring, Nordjylland, DK på Houzz
Top