Slamsugning
Specialist i slamsugning.

Slamsugning i Hjørring med Munkedal Entreprenør

Hos Munkedal Entreprenør udfører vi slamsugning, der med sikkerhed kan løse dit problem. Vi er beliggende i Nordjylland og kører fra vores adresse i Hjørring til blandt andet Brønderslev og sommerhusområderne Løkken og Lønstrup.

Har du brug for specialister i slamsugning udenfor disse områder, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi se, hvad vi kan gøre. Vores dygtige medarbejdere bruger slamsugere, som kan varetage slamsugning af enhver slags. Vores slamsugere er nemlig udstyret med en fantastisk sugeevne, så alle materialer kan fjernes effektivt.  

Vi rykker ud med vores slamsuger

Vi udfører slamsugning for private husejere såvel som virksomheder, som måtte døje med en stoppet kloak. Vores professionelle udstyr gør os i stand til at klare slamsugningen uafhængigt af størrelse og omfang af problemet. Vores service indebærer hurtig udrykning, så din kloak i løbet af kort til kan gå tilbage til at være velfungerende. Vi slamsuger kloakken grundigt og professionelt, som gør, at vi altid kan levere et resultat, som møder kundens krav og forventninger.

Brug for en slamsugning?

Har du problemer med kloakken derhjemme eller i dit sommerhus, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid give os et kald på telefon 20 73 82 25 eller du kan også skrive en mail til os på thomas@munkedalaps.dk.

Vores erfarne team står klar til at rådgive dig i forbindelse med slamsugningen, så opgaven bliver løftet på bedste vis. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på slamsugning.

Læs om: Kloakservice.

 

Munkedal Entreprenør ApS kører ud i følgende kommuner i Nordjylland

  • Hjørring Kommune
  • Brønderslev Kommune
  • Jammerbugt Kommune
  • Frederikshavn Kommune

slamsuger nordjylland   slamsuger hjørring

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: thomas@munkedalaps.dk
Cvr: 42229717
Top