Kloakservice
Vi klarer alt med kloakservice.

Kloakservice i Nordjylland

Munkedal Entreprenør er din fortrukne kloakmester i Nordjylland, hvor vi løser dine kloakproblemer i Brønderslev, Hjørring, Løkken og Lønstrup. Vi ved, at en tilstoppet eller ildelugtende kloak er et problem, som ikke kan vente – og derfor rykker vi altid hurtigt ud. Vores hurtige udrykning gør, at du også hurtigt kan vende tilbage til at have et velfungerende kloaksystem.

Vi har mange års erfaring inden for kloakservice, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Ligegyldigt omfanget af problemet lægger vi meget vægt på at aflevere en kvalitets-sikret og dermed langtidsholdbar løsning til dig.

 

Ingen kloakopgave er for stor eller lille til os

Ved brug af TV-inspektion lokaliserer vi problemet i din kloak på en effektiv og nøjagtig måde, hvorefter vi kan finde den rette løsning på problemet. Uanset om kloakken trænger til totalrenovering, kloakrensning eller bekæmpelse af rotter, udfører vi de forskellige former for kloakservice professionelt.

I processen tager vi naturligvis højde for kundens ønsker, så vi i samarbejde med kunden kan finde frem til den bedste løsning på problemet. Hos os er du garanteret en kloakmester, som overholder sine aftaler i forhold til både kvalitetsniveau og den aftalte pris.

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud

Har du brug for kloakservice?

Vi har igennem årene udført kloakservice for et hav af kunder, og vi vil også meget gerne hjælpe dig med dit kloakproblem. Hvis du har en mistanke om, at der er noget galt med din kloak – så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi er altid klar til at give dig rådgivning og vejledning. Du kan kontakte os på telefon 20 73 82 25 eller skrive en mail til os på thomas@munkedalaps.dk.

Læs mere om din kloakarbejde.

 

Munkedal Entreprenør ApS kører ud i følgende kommuner i Nordjylland

  • Hjørring Kommune
  • Brønderslev Kommune
  • Jammerbugt Kommune
  • Frederikshavn Kommune

 

 

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: thomas@munkedalaps.dk
Cvr: 42229717
Top