Renovering og
nyanlæg af kloak

Erfaren kloakmester.

En autoriseret kloakmester er din garanti for kvalitet

Når du retter henvendelse til os hos Munkedal Entreprenør, er du garanteret af få en erfaren og autoriseret kloakmester til din opgave.

Autorisation er din garanti for at dine kloakproblemer rettes af professionelle fagfolk, der ikke går på kompromis med kvaliteten af det færdig stykke arbejde, og at dette arbejde står færdigt til aftalt tid.
Det er samtidig din garanti for, at vi ser løsninger og alternativer, hvor andre ser problemer, så du kan få tilbud, der er skræddersyet til dit problem.

Er du derfor bosiddende i området omkring Brønderslev, Hjørring, Løkken eller Lønstrup, er vi det rigtige valg for dig, der ønsker langtidsholdbare løsninger, god service og hurtig betjening.

Få et indblik i vores ydelser som kloakmester

Velfungerende kloaksystemer er uundværlige uanset, om du er boligejer eller forsyningsselskab.
Derfor tilbyder vi hos Munkedal Entreprenør alle vores ydelser inden for kloakarbejde til såvel private som virksomheder samt boligforeninger, institutioner og andre.

Vi holder os derfor også opdateret på nyeste udviklinger inden for vores fag, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Her kan du få indsigt i de ydelser, vi typisk tilbyder:

 • Diverse totalløsninger inden for rensning, rottespærre, spuling og tømning
 • Renovering eller nyanlægning af kloak
 • Lokalisering af problemer via TV-inspektion
 • Nedsivningsanlæg
 • Nedbrydning af sokler og fundamenter
 • Betonarbejde
 • Slamsugning
 • … og meget mere

Hvis du har brug for hjælp til noget kloakarbejde, som ikke er nævnt her, må du ikke tøve med at rette henvendelse til os. Det kan vi garanteret også hjælpe dig med. 

Vi overholder altid deadline og sikrer en tryg proces

Som kloakmestre vægter vi din oplevelse af vores arbejde enormt højt.
Dertil er det naturligvis en væsentlig del af den gode oplevelse, at arbejdet udføres effektivt og til den aftale tid, da velfungerende kloaksystemer er en uundværlig del af hverdagen. Dette er derfor en garanti, som vi er stolte af altid at kunne præsentere for vores kunder.

Vi er glade for kunder, der er nysgerrige på, hvordan kloakarbejde egentlig fungerer, og du er derfor altid velkommen til at spørge ind til processen og vores arbejdsmetoder.
Vi præsenterer altid en gennemarbejdet plan forud for arbejdet, så du kan føle dig tryg og informeret under hele processen.

Kontakt os nu og hør mere

Nedenfor finder du også en kontaktformular, som du kan udnytte til at fortælle os kort om dit projekt, så vi kan vende tilbage med et tilbud på dit kloakarbejde.

Giv os et kald på 20 73 82 25, så vi i fællesskab kan finde den rigtig løsning til dig – det er ganske uforpligtende.

Søger du hjælp eller spørgsmål til vores arbejde inden for beton, belægning eller jord?

Munkedal Entreprenør ApS kører ud i følgende kommuner i Nordjylland

 • Hjørring Kommune
 • Brønderslev Kommune
 • Jammerbugt Kommune
 • Frederikshavn Kommune

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: thomas@munkedalaps.dk
Cvr: 42229717
Top