Renovering og
nyanlæg af kloak

Erfaren kloakmester.

Mange års erfaring som kloakmester i Hjørring

Skal du bruge en professionel kloakmester i Nordjylland? Så kontakt Munkedal Entreprenør. Vi arbejder typisk i området omkring Brønderslev, Hjørring, Løkken og Lønstrup og her udfører vi alle former for kloakarbejde.

Munkedal Entreprenør har mange års erfaring som kloakmester. Er der mistanke om skader på rør, undersøger vi problemet med brug af TV-inspektion. Vi arbejder både for privatpersoner, virksomheder, boligforeninger og institutioner.

Sætter du os på opgaven, er du altid sikret et godt resultat indenfor de aftalte rammer og til den aftalte pris.

Vi overholder deadlines

Når du sætter Munkedal Entreprenør til at renovere eller nyanlægge kloak, skal du aldrig være et sekund i tvivl om kvaliteten af det udførte kloakarbejde. Vi vægter højt, at du som kunde hos os får et godt og veludført stykke arbejde lavet inden for de aftalte rammer og den aftalte tid.

Med vores store erfaring som kloakmester samt fulde fokus på kvalitet og service, både ved store og som små opgaver, så skal du ikke være i tvivl om, at vi er det rigtige valg for dig.

Hurtigt renovering af kloak

Velfungerende kloaksystemer er uundværlig, uanset om man er boligejer, forsyningsselskab, industrivirksomhed eller institution. Problemer såsom lugtgener, tilstopning af kloakken og rotter er alt sammen en indikation på, at kloakeringen er nedslidte og beskadiget – de kalder på fornyelse.

Hos Munkedal Entreprenør vælger vi altid den bedst egnede løsning til opgaven. Hvis du ikke ønsker at nyanlægge kloakken, kan vi strømpefore med en blød polyesterstrømpe. Strømpen hærder på kort tid og ligger nu som et nyt og slidstærkt rør inde i det gamle. Og levetiden er lang – helt op til 100 år.

Kontakt os nu og hør mere

Hvis du skal bruge en kloakmester til renovering eller nyanlæg af kloak, så er du mere end velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os i dag på tlf. 20 73 82 25 og lad os i fællesskab finde den helt rigtige løsning til dig.

Søger du hjælp eller spørgsmål til vores arbejde inden for beton, belægning eller jord?

 

Munkedal Entreprenør ApS kører ud i følgende kommuner i Nordjylland

  • Hjørring Kommune
  • Brønderslev Kommune
  • Jammerbugt Kommune
  • Frederikshavn Kommune

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: thomas@munkedalaps.dk
Cvr: 42229717
Thomas Munkedal i Hjørring, Nordjylland, DK på Houzz
Top