Betonarbejde

Når du mangler godt fundamentarbejde.

Veludført fundament-, sokkel- og betonarbejde

Munkedal Entreprenør udfører en bred vifte af arbejdsopgaver inden for fundamenter. Vi udfører betonarbejde i Nordjylland, typisk i områderne omkring Hjørring, Brønderslev, Løkken og Lønstrup.

Igennem årene har vi hjulpet med et væld af virksomheder med fundament- og sokkelarbejde for privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner.

Vi har bl.a. ekspertise inden for:

  • Fundamenter
  • Flydende beton
  • F-sokler

Vi har i mange år arbejdet med Sundolitt F-sokkel og vi betegner os selv som eksperter inden for området.

Munkedal Entreprenør ApS kører ud i følgende kommuner i Nordjylland

  • Hjørring Kommune
  • Brønderslev Kommune
  • Jammerbugt Kommune
  • Frederikshavn Kommune

Betonarbejde af erfarne fagfolk

Når vi udfører betonarbejde, hersker der ingen tvivl om, at erfaring er et essentielt nøgleord, som man bør lægge vægt på. Når du sætter Munkedal Entreprenør til at hjælpe dig med at udføre betonarbejde, kan du altid forvente et solidt og godt udført stykke arbejde inden for aftalte ramme og aftalt tid.

Vores store fokus på at sikre god kvalitet gør, at vi er den helt rigtige valg for dig, der ønsker god og professionel hjælp til både små og store arbejdsopgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du søger hjælp fra en dygtig entreprenør og skal du have støbt fundament, bruge flydende beton eller lagt f-sokkel er Munkedal Entreprenør det helt rigtige firma at tage kontakt til. Vi ved, at to opgaver sjældent er ens og du kan derfor med fordel kontakte os og gratis få udarbejdet et uforpligtende tilbud, som er specifikt udarbejdet til dine ønsker og behov.

Kontakt os netop nu og lad os sammen finde den helt rigtige løsning for dig. Ring til os på tlf. 20 73 82 25 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med fundament-, sokkel- eller betonarbejde.

 

Vi har også stor erfaring med kloak-, belægning- og jordarbejde!

   

Munkedal Entreprenør
Munkedalsvej 69
9800 Hjørring
T: 20 738 225
E: thomas@munkedalaps.dk
Cvr: 42229717
Thomas Munkedal i Hjørring, Nordjylland, DK på Houzz
Top